Over mij

Gastouderopvang Steurtje - Gastouder MaureenBeste ouders/verzorgers,

Als eerste wil ik mezelf graag aan u voorstellen. Ik ben Maureen Vlegaard en ik woon samen met mijn vriend aan de Steur in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze straat is gelegen in de nabijheid van het Sophiapark in de Volgerlanden.

Ik heb de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 gevolgd aan het Da Vinci college in Dordrecht. Tijdens mijn opleiding heb ik gedurende 2,5 jaar stage gelopen en heb ik ervaringen opgedaan met verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en schoolkinderen van 4 t/m 12 jaar. In 2014 heb ik mijn studie succesvol afgerond. Na mijn studie ben ik ruim 2,5 jaar werkzaam geweest bij Stichting H3O in Dordrecht als Pedagogische medewerkster. Daar heb ik gewerkt op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang.

In 2016 heb ik besloten om als gastouder te gaan werken. Ik bied opvang aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Ik vind het belangrijk om elk kind aandacht, rust en regelmaat te bieden. Een veilige warme omgeving om zich thuis te voelen. Ik wil ze laten zien hoe ze de wereld kunnen ontdekken, zichzelf kunnen ontwikkelen, om respect te hebben voor elkaar en om normen en waarden bij te brengen.


In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met muziek en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn.